Ruamjai27 (1)

LAULAJAKSI   /   KUMMIKSI

Laulajahaku 2022

Helvetica Light is an easy-to-read font, with tall and narrow letters, that works well on almost every site.

Etsimme uusia laulajia kaikkiin ääniin!

 

Ruamjai on ennen kaikkea tiivis yhteisö, jossa jokainen saa tulla aidosti kohdatuksi. Meidät yhdistää toisiimme rakkaus laulamista kohtaan ja tavoitteellinen harjoittelu korkeatasoisen kuoromusiikin esittämiseksi. Jo pian sinä voit olla osa tätä ainutlaatuista kuoroa!

 

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen ruamjaikuoro@gmail.com. Kerro sähköpostissa kuka olet ja miksi haluat hakea Ruamjaihin. Hakuaikaa on 4.2. asti, mutta kannattaa olla nopea, sillä kutsumme laulajia koelauluihin sitä mukaa kun hakemuksia tulee.

Ruamjain koelaulut järjestetään tavallisesti syyskuun alussa. Silloin tällöin, jos jäsenistössä tapahtuu suurempia muutoksia, tarvitsemme uusia laulajia myös kesken kuorokauden. Seuraa ilmoittelua sosiaalisen median kanavissamme!

Koelauluissa lauletaan muutamia ääniharjoituksia ja testataan sävelkorvaa. Sinun tulee myös

esittää vapaavalintainen laulu ilman säestystä, jutella mukavia kanssamme ja unohtaa jännittäminen. Kuorolaisilta edellytämme osallistumista harjoituksiin ja keikoille. Harjoittelemme säännöllisesti keskiviikkoiltaisin, minkä lisäksi meillä on noin kerran kuussa viikonloppuharjoitukset Jyväskylässä tai lähiseuduilla. Kysy lisätietoja suoraan kuoronjohtajaltamme Jaime Belmontelta.

Ruamjaissa pääset tekemään kunnolla töitä laulamisen parissa sekä nauttimaan musiikista ja esiintymisestä mahtavassa porukassa!

Ruamjai2021-183.jpg