RuamjaiLehtisaari2019-1

KATSO   /   KUUNTELE

Ruamjai on julkaissut kolme omaa levyä. Shared heart - Yhteinen sydän (2007) sisältää monipuolisesti kotimaista haikeutta, keskiaikaisia lauluja ja maailmanmusiikkia muun muassa Thaimaasta, Bulgariasta ja Etelä-Afrikasta. Sävellyksistä ja sovituksista moni on Sanna Salmisen käsialaa.

Talven taika (2014) on tunnelmallinen kokoelma lauluja pohjoisen talvesta. Suurin osa kappaleista on suomalaista tuotantoa, osa vieläpä Ruamjaissa laulaneiden Olli Moilasen ja Santeri Kaipiaisen sävellyksiä. Levyllä kuullaan myös levytysmaisemien inspiroima äänimaisema Kuuhankavesi, joka on tuotettu kokonaan ihmisäänellä improvisoimalla.

Syksyllä 2017 Italiassa, In... Canto Sul Garda -kuorokilpailussa esitetty ohjelmisto kuullaan Kulo (2018) ja Vuo (2019) -äänitteillä. Raikas ja Ruamjain monipuolista repertuaaria hyödyntävä kisaohjelmisto liikkuu laajalla skaalalla kuoroklassikoista uuteen musiikkiin. Fyysisiä levyjä teetettiin pieni erä, mutta EP:t ovat kuunneltavissa myös Spotifyssa.

Joululevy Aire julkaistiin vuonna 2020. Levylle koottiin kuorolaisten suosikkeja Ruamjain jouluohjelmistosta. Mukana levyllä on myös silloisen johtajan Kirsi Kaunismäki-Suhosen sovituksia.

Ruamjain levyjä on myynnissä keikkojen ja konserttien yhteydessä, ja niitä voi tiedustella myös sähköpostitse osoitteesta ruamjaikuoro@gmail.com