KATSO   /   KUUNTELE

Ruamjai on julkaissut kolme omaa levyä. Shared heart - Yhteinen sydän (2007) sisältää monipuolisesti kotimaista haikeutta, keskiaikaisia lauluja ja maailmanmusiikkia muun muassa Thaimaasta, Bulgariasta ja Etelä-Afrikasta. Sävellyksistä ja sovituksista moni on Sanna Salmisen käsialaa.

Talven taika (2014) on tunnelmallinen kokoelma lauluja pohjoisen talvesta. Suurin osa kappaleista on suomalaista tuotantoa, osa vieläpä Ruamjaissa laulaneiden Olli Moilasen ja Santeri Kaipiaisen sävellyksiä. Levyllä kuullaan myös levytysmaisemien inspiroima äänimaisema Kuuhankavesi, joka on tuotettu kokonaan ihmisäänellä improvisoimalla.

Kulo EP (2018) on valikoima syksyllä 2017 Italiassa, In... Canto Sul Garda -kuorokilpailussa menestyneitä kappaleita. Raikas ja Ruamjain monipuolista repertuaaria hyödyntävä levy liikkuu laajalla skaalalla kuoroklassikoista uuteen musiikkiin. Fyysisiä CD-levyjä teetettiin pieni erä ennakkotilausten mukaisesti, mutta Kulo on kuunneltavissa myös Spotifyssa.

Ruamjain CD-levyjä on myynnissä keikkojen ja konserttien yhteydessä, ja niitä voi tiedustella myös sähköpostitse osoitteesta ruamjaikuoro@gmail.com