LEO_3740_edited

LAULAJAKSI   /   JOHTAJAKSI   /   KUMMIKSI

Ruamjai etsii uutta taiteellista johtajaa aloittamaan tehtävässään vuoden 2021 alussa.

 

Ruamjai on 30–40 laulajan raikas ja nuorekas sekakuoro, jonka johtajana saat kokeilla uutta, kurkottaa korkealle ja hurmaantua musiikista. Ruamjaissa pääset osaksi aktiivista ja idearikasta porukkaa, jolla on tahtoa tehdä hyvää ja korkeatasoista musiikkia. Tiukan johtajavetoinen kuoro emme ole koskaan olleet, vaan yhdessä tekemisen meininki on olennainen osa toimintaa.

 

Juhlimme vuonna 2020 kuoron 20-vuotista taivalta, mutta jouduimme perumaan keväältä suuren juhlakonsertin, jonka oli tarkoitus koostua pitkälti kuorolaisten itse tekemästä musiikista. Taiteellisena johtajana sinulla on loistava mahdollisuus lähteä rakentamaan Ruamjain uutta suuntaa – pohjalla halutessasi hieno reservi täysin uusia, jalostettavaksi valmiita kappaleita.

 

Ruamjain juuret ovat vahvasti kansanmusiikissa ja afrikkalaisissa rytmeissä. Kahdenkymmenen toimintavuoden aikana kukin kuoronjohtaja on ehtinyt venyttää repertoaaria moneen suuntaan, ja tämän päivän Ruamjai taipuu niin klassiseen ja uudempaan kuoromusiikkiin kuin viihdemusiikkiinkin. Teemme monenlaisista kappaleista rohkeasti näköisiämme ja tartumme innolla myös erilaisiin poikkitaiteellisiin projekteihin. Kuorokilpailuissakin menestystä on tullut, viimeksi Italiassa vuonna 2017.

 

Läsnäolo yleisölle ja yhteisen sydämen syke ovat tärkeitä elementtejä keikoillamme ja konserteissamme. Ruamjai on parhaimmillaan kuin pysäyttämätön luonnonvoima, joka liikuttaa, naurattaa ja hengästyttää – onpa joku joskus sanonut vähän pelänneensäkin keikalla.

 

Normaalioloissa harjoittelemme keskiviikkoisin klo 18–21 Jyväskylän yliopiston Musica-rakennuksessa. Koronatilanteen vuoksi harjoituksemme ovat ainakin lokakuun loppuun asti Kypärämäen vanhassa kirkkosalissa. Lisäksi kokoonnumme noin kuusi kertaa vuodessa viikonloppuleireille, joista yksi pyritään järjestämään Jyväskylän ulkopuolella leirikeskuksessa. Loput olemme järjestäneet perinteisesti Kypärämäen koululla päiväharjoitteluna.

 

Ruamjain taustalla toimii aktiivinen musiikkiyhdistys, jonka hallitus tekee tiivistä yhteistyötä taiteellisen johtajan kanssa. Tulevien vuosien tavoitteeksi hallitus on linjannut yhteisöllisyyden ja yhteisen taiteellisen linjan rakentamisen.

 

Toivomme taiteelliselta johtajalta

- Kokemusta kuoronjohtajan tehtävistä

- Sitoutumista kuoron toimintaan, tasoon ja harjoitustahtiin

- Intoa ja luovuutta

- Näkemystä Ruamjain kehittämiseen kuoron vahvuudet edellä ja laulajien voimavarat huomioiden

- Halua tehdä musiikkia yhdessä kuorolaisten kanssa, yhdessä luoden

 

Hae Ruamjain taiteellisen johtajan tehtävään täyttämällä tämä hakulomake 31.10. mennessä. Lomakkeella pääset jättämään meille CV:n ja avoimen hakemuksen sekä videoesittelyn itsestäsi.

 

Lisätietoja hausta antaa Musiikkiyhdistys Ruamjai ry:n varapuheenjohtaja Elina Kanninen, elina.kanninen@gmail.com, 045 630 4868.

 

© MUSIIKKIYHDISTYS RUAMJAI RY 2015

/